ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Jasir Asanit a magyar bajnokságból is csábítják

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Átigazolási hírek és pletykák, külföldi honlapokon megjelent cikkek, interjúkJasir Asanit a magyar bajnokságból is csábítják

2021.június 04. | Egyéb magyar vonatkozású

panorama.com.al információi szerint Jasir Asanit, a Partizani Tirana 26 esztendős szélsőjét orosz és török klubok mellett egy meg nem nevezett magyar együttes is csábítja. A lap szerint a magyar klub anyagi szempontból nagyon jó ajánlatot tett a játékosnak, azonban először jelenlegi csapatával próbál megegyezni a folytatásról. A Partizani ásza a hírek szerint az albán élvonal legjobban fizetett játékosa lehet abban az esetben, ha sikerül a megegyezés jelenlegi együttesével.

A Partizani együttesénél Loti Celina, Geri Selita, Valentino Murataj, Kristi Kote, Ferhan Hasani, Tedi Cara és Stenio Zhunior rendelkezik élő szerződéssel, a többi játékos kontraktusa a szezon végén lejár, így várhatóan egy alaposan átalakuló csapattal indul majd az albán klub az Európa Konferencia Liga selejtezőjében.

forrás: http://www.panorama.com.al/sport/tri-oferta-ne-tavoline-jasir-asani-vendos-te-ardhmen-brenda-kesaj-jave/

Jasir Asani egyébként 26 esztendős albán és észak-macedón állampolgársággal rendelkező ballábas labdarúgó, korábban az észak-macedón utánpótlás válogatottak mellett az albán U-21-es csapatban is pályára lépett néhány alkalommal. Pályafutását a Vardar Skopje utánpótlásában kezdte, majd 2013-ban a felnőtt csapathoz került. 2017 januárjában kölcsönadták a szintén macedón Shkupi együttesének, majd a kölcsönadás lejártát követően a Pobeda Prilep gárdájához került. 2017 szeptemberében igazolt jelenlegi csapatához, majd 2020 januárjában fél éves időtartamra kölcsönadták a svéd élvonalban szereplő AIK együttesének. Itt négy bajnoki kapott lehetőséget, 1 gól és 1 gólpassz volt a mérlege 149 játékperc alatt. Az albán élvonalban összesen 106 mérkőzésen lépett pályára, 24 gól és 19 gólpassz fűződik nevéhez, a macedón első osztályban 81 bajnokin 20 gólt és 7 gólpasszt hozott össze. Leginkább jobbszélsőként lépett pályára, de a balszélen, illetve a középpálya két oldalán is előszeretettel küldték csatasorba.
Az idei szezont remek statisztikákkal zárta, 30 bajnokin 9 gólt és 8 gólpasszt ért el az albán élvonalban a Partizani játékosaként.


Jasir Asani legjobb megmozdulásai a 2020-2021-es szezonból (Partizani Tirana) 

    Kommentek

    comments powered by Disqus