ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Zivzivadze pénteken Újpestre szerződik

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkZivzivadze pénteken Újpestre szerződik

| Videoton

A mai nap folyamán Budu Zivzivadze, a Videoton grúz válogatott támadója a lelo.ge hasábjain nyilatkozott Újpestre igazolásáról:

"Igen, igaz az információ. Ma (pénteken) megyek Budapestre, hogy aláírjam a szerződést az Újpestnél. A kölcsönszerződés a szezon végéig lesz érvényes." - mondta a 27 éves támadó a lapnak.

Zivzivadze egy olyan kérdést is kapott az újságtól, hogy befolyásolta-e a döntését, hogy honfitársa, Giorgi Beridze szintén az Újpest játékosa.

"Természetesen, jó lesz egy olyan játékossal együtt játszani, mint Beridze. Megpróbálunk egy jó párost alkotni, illetve segíteni a csapatot, hogy elérje a céljait. Döntésemet befolyásolta a Giorgi Beridze faktor. Örülök, hogy együtt játszhatok vele. A szezon végéig."

Zivzivadze 2020 szeptemberében érkezett a Videotonhoz, első idényében 9 gólt szerzett a fehérváriak színeiben. A jelenlegi szezonban 12 mérkőzésen mindössze két alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját, és csak négyszer kapott lehetőséget a kezdőcsapatban, sérülések és a koronavírus egyaránt hátráltatta ebben az idényben.

A cikk záró szakaszában az újságíró megjegyzi, hogy egy hónappal ezelőtt Lasha Odiladze, egy Magyarországon dolgozó grúz játékosügynök arról informálta a lapot, hogy a ZTE is szerette volna kölcsönvenni Zivzivadzét, azonban a játékos akkor még a Videoton mellett döntött. Az azóta eltelt idő alatt nem kapta meg a kívánt játéklehetőséget (az elmúlt fordulóban nem kapott lehetőséget), így Zivzivadze a távozás mellett döntött.

Kommentek

comments powered by Disqus