ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Kisvárda igazolhatja le Jasir Asanit

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Átigazolási hírek és pletykák, külföldi honlapokon megjelent cikkek, interjúkA Kisvárda igazolhatja le Jasir Asanit

2021.június 05. | Kisvárda

Az albán panorama.com.al információi szerint valóban Magyarországra igazolhat Jasir Asani, a Partizani Tirana 26 esztendős szélsője.

A hírek szerint Asani a Kisvárda együtteséhez igazol, mely az elmúlt idényt az ötödik helyen zárta az NB I-ben. Az albán lap a Supersport információira hivatkozva úgy tudja, hogy a játékos két esztendőre szóló szerződést ír alá a várdai csapatnál, opciós lehetőséggel a további hosszabbításra. Asani várhatóan a jövő héten írja alá szerződését, és ezt követően hivatalosan is bemutathatják majd új csapatánál.
forrás: http://www.panorama.com.al/sport/lajmi-i-fundit-kontrate-2-vjecare-me-te-drejte-rinovimi-jasir-asani-arrin-marreveshjen-me-ekipin-e/

( Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt a Nemzeti Sport is beszámolt róla, hogy albán lapinformációk szerint a MOL Fehérvár együttese szerette volna megvásárolni Asanit, azonban klubja 550 ezer eurót szeretett volna kapni a játékosért, így az üzlet meghiúsult. A várdaiak most ingyen szerezhetik meg Asanit, mivel szerződése lejár a Partizani Tirana csapatánál. )

Asani az idei szezont remek statisztikákkal zárta, 30 bajnokin 9 gólt és 8 gólpasszt ért el az albán élvonalban a Partizani játékosaként. A 26 esztendős albán és észak-macedón állampolgársággal rendelkező ballábas labdarúgó, korábban az észak-macedón utánpótlás válogatottak mellett az albán U-21-es csapatban is pályára lépett néhány alkalommal. Pályafutását a Vardar Skopje utánpótlásában kezdte, majd 2013-ban a felnőtt csapathoz került. 2017 januárjában kölcsönadták a szintén macedón Shkupi együttesének, majd a kölcsönadás lejártát követően a Pobeda Prilep gárdájához került. 2017 szeptemberében igazolt jelenlegi csapatához, majd 2020 januárjában fél éves időtartamra kölcsönadták a svéd élvonalban szereplő AIK együttesének. Itt négy bajnoki kapott lehetőséget, 1 gól és 1 gólpassz volt a mérlege 149 játékperc alatt. Az albán élvonalban összesen 106 mérkőzésen lépett pályára, 24 gól és 19 gólpassz fűződik nevéhez, a macedón első osztályban 81 bajnokin 20 gólt és 7 gólpasszt hozott össze. Leginkább jobbszélsőként lépett pályára, de a bal szélen, illetve a középpálya két oldalán is előszeretettel küldték csatasorba.


Jasir Asani legjobb megmozdulásai a 2020-2021-es szezonból (Partizani Tirana) 

Kommentek

comments powered by Disqus