ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Eros Grezda a Šibeniknél folytatja

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkEros Grezda a Šibeniknél folytatja

| ZTE

A horvát germanijak.hr információi szerint a ZTE FC együttesétől a közelmúltban távozott albán válogatott szélső, Eros Grezda a horvát élvonalban szereplő HNK Šibenik együttesében folytatja pályafutását. Grezda egyébként nem csak Zalaegerszegről távozott, hanem közös megegyezéssel szerződést bontott az NK Osijek együttesénél is, így szabadon igazolható játékosként igazolt az adriai együtteshez.

Eros Grezda összesen 5 bajnokin lépett pályára a ZTE színeiben (94 perc játék), és a Debrecen elleni idegenbeli bajnokin győztes gólt szerzett a mérkőzés hajrájában.

Hrvoje Kulusic, a Šibenik sportigazgatója az alábbiakat nyilatkozta az átigazolással kapcsolatban:
"A szezon végéig írt alá nálunk, azzal a kikötéssel, hogy opciónk van a szerződés további egy évvel történő meghosszabbítására. Sajnos, mivel most jött ki a koronavírusból, nem lesz ott a rijekai meccsen, de az Istra elleni hazai találkozóra már játékra kész lehet."

A Šibenik jelenleg a 7.helyen áll a tízcsapatos horvát élvonalban, 13 pontos előnyük van a sereghajtó Hrvatski Dragovoljac együttesével szemben. (Érdekesség, hogy a legutóbbi fordulóban a Šibenik hazai pályán 5-0-ás vereséget szenvedett a H.Dragovoljac csapatától.)

 

Grezda gólja a Debrecen elleni bajnokin (MLSZ TV)

Kommentek

comments powered by Disqus