ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Mezőkövesd koszovói középpályásnak tett ajánlatot?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Átigazolási hírek és pletykák, külföldi honlapokon megjelent cikkek, interjúkA Mezőkövesd koszovói középpályásnak tett ajánlatot?

2021.június 06. | Mezőkövesd

A panorama.com.al május 28-án megjelent információi szerint a Mezőkövesd együttese konkrét ajánlatot tett a Partizani Tirana lejáró szerződésű középpályásának, Rron Brojának. Broja 25 esztendős, koszovói nemzetiségű, védekező középpályásként bevethető labdarúgó. Az albán lap szerint a kövesdi klub havi 8 ezer eurós ajánlatot tett a játékosnak, azonban még nem biztos, hogy Magyarországon folytatja pályafutását, mivel szíve szerint maradna a Partizani együttesénél. Ehhez csak az kell, hogy a Mezőkövesd ajánlatához hasonló feltételekkel kössön szerződést jelenlegi munkaadójánál. 

forrás: http://www.panorama.com.al/sport/ka-oferta-nga-hungaria-broja-drejt-rinovimit-me-partizanin-zbulohet-kushti-i-vetem-i-mesfushorit/

(Broját egyébként idén februárban szóba hozták a MOL Fehérvár együttesével is, azonban a fehérváriak cáfolták, hogy megkeresték volna a koszovói játékost.)

Broja a Trepca együttesénél kezdte karrierjét, majd 2015 nyarán, 19 éves korában a belga Gent U-21-es csapatához igazolt. Innen rögtön kölcsönadták az alacsonyabb osztályban szereplő Deinze együttesének. A kölcsönszerződés lejártát követően visszatért a Gent U-21-es csapatához, majd ismét kölcsönadták ugyanannak a klubnak.

A belga időszak nem tartott sokáig, hiszen 2016 nyarán hazatért a Trepca együtteséhez. Innen 2018 januárjában a macedón Shkupi gárdájához igazolt, majd 2019 nyarától jelenlegi csapatánál, a Partizani Tirana együttesénél játszik. Az idei szezonban 32 bajnokin játszott a Partizani színeiben, gólt nem szerzett a 25 esztendős, 186 cm magas védekező középpályás. Összességében 62 albán élvonalbeli bajnokin 2 gól és 3 gólpassz a mérlege, míg a macedón I.osztályban 47 mérkőzésen 1 gól és 4 gólpassz áll a neve mellett. Néhány (13) mérkőzésen a koszovói bajnokságban is játszott a korábbiakban. A Shkupi és a Partizani színeiben EL-selejtező mérkőzéseken, valamint a Trepca és a Partizani játékosaként BL-selejtező találkozókon is pályára lépett.

Rron Broja legszebb momentumai a 2020-21-es idényből (Partizani Tirana).

    Kommentek

    comments powered by Disqus