ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Asani sorsa még kérdéses

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Átigazolási hírek és pletykák, külföldi honlapokon megjelent cikkek, interjúkAsani sorsa még kérdéses

2021.június 07. | Kisvárda

A panorama.com.al hétfő délelőtti információi szerint Jasir Asani elutasította a Kisvárda legutóbbi ajánlatát, mivel még mindig nem hozott döntést a jövőjéről. A 26 esztendős játékos a Superiore (albán élvonal) egyik legjobbja, ennek köszönhetően külföldről is élénken érdeklődnek iránta. A hírek szerint jelenlegi csapata, a Partizani sem szeretné őt ilyen könnyen elveszíteni.

A panorama.com.al információi szerint Asani eddig két ajánlatot utasított el. Először a török másodosztályban szereplő Ankara Keçiorenguçu együttesének mondott nemet, majd az elmúlt 24 órában nem fogadta el a Kisvárda ajánlatát sem, annak ellenére, hogy az anyagilag nagyon kedvező volt számára (kb. 400 ezer euró 2 + 1 évre). Asani jelenleg arra vár, hogy leüljön tárgyalni a Partizani vezetőivel, hogy végre döntés szülessen a jövőjéről.

A Panorama Sport informátorai szintén megerősítik, hogy a szélső még mindig nem döntötte el, hogy hol folytatja a pályafutását, mivel szeretne maradni a Partizani Tirana együttesénél, ahol mindenkivel kiváló kapcsolatot ápol. Ennek ellenére külföldön is szeretné kipróbálni magát azután, hogy korábban a svéd AIK együttesénél légióskodott egy rövid ideig. A lap megjegyzi, hogy várhatóan a közeljövőben döntenie kell a játékosnak a jövőjéről.

forrás: http://www.panorama.com.al/sport/ekskluzive-asani-refuzon-oferten-e-dyte-hungareze-ja-arsyeja/

Kommentek

comments powered by Disqus