ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Izraelből is megkeresték a Kisvárda kiszemeltjét

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Átigazolási hírek és pletykák, külföldi honlapokon megjelent cikkek, interjúkIzraelből is megkeresték a Kisvárda kiszemeltjét

2021.június 09. | Kisvárda

Újabb szereplővel bővült a Kisvárda együttese által megkeresett albán labdarúgó, Jasir Asaniért folytatott küzdelem. A panorama.com.al információi szerint a játékos eddig 6 ajánlatot kapott, ebből hármat elutasított, mivel azok anyagi szempontból nem feleltek meg az igényeinek. Asani elismerte, hogy előző klubja, a Partizani ajánlata sem volt megfelelő számára, így jelenlegi állás szerint nem valószínű, hogy meghosszabbítja szerződését a tiranai klubnál.

undefined

Jasir Asani a svéd AIK mezében

A 26 esztendős labdarúgó a tegnapi nap során újabb megkeresést kapott, ezúttal az izraeli bajnokságban végül 9.helyen záró Hapoel Haifa együttesétől. Az izraeli klub konkrét ajánlatot küldött Asaninak, de az megválaszolatlan maradt, mivel a játékos terve az, hogy minden érkező ajánlatot meghallgat, és azok után hozza meg végső döntését. A lap megjegyzi, hogy az elmúlt szezonban 10 gólt rúgott és 8 gólpasszt adott (a transfermarkt.de szerint 9 gólt lőtt), így az egyik legjobbnak számított az albán élvonalban.

forrás: http://www.panorama.com.al/sport/tjeter-oferte-per-jasir-asanin-e-kerkojne-edhe-ne-izrael/

Kommentek

comments powered by Disqus