ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Miovski négy évre írt alá Skóciában

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkMiovski négy évre írt alá Skóciában

| MTK Budapest

A brit The Press and Journal tájékoztatása szerint Bojan Miovski, az MTK macedón válogatott támadója négy évre írt alá új klubjánál, a skót élvonalban szereplő Aberdeen együttesénél.

Bojan Miovski lett az Aberdeen ötödik új szerzeménye az átigazolási idényben, miután a macedón támadó négyéves szerződést kötött a klubbal.

A 22 éves játékos személyesen állapodott meg a Dons-szal, miután az MTK Budapest elfogadta az Aberdeen által kínált meg nem nevezett összeget, és a játékos az Egyesült Királyságba történő bevándorlási eljárás sikeres lezárása után csatlakozik új klubjához.

Miovski a második érkező Budapestről, hiszen Ő követi Ylber Ramadanit, aki Jim Goodwin első új igazolása volt a hónap elején a Dons főnökeként. Miovski, aki az elmúlt szezonban 29 mérkőzésen kilenc gólt szerzett klubja színeiben, 10 válogatottsággal rendelkezik Észak-Macedónia színeiben.

Jim Goodwin, a Dons főnöke nagyon örül, hogy a csatárt sikerült leigazolni.Így fogalmazott:

"Már hónapok óta figyeltük Bojan-t, és keményen küzdelmet folytattunk a játékos megszerzéséért. Ő egy olyan csatár, aki rendelkezik minden olyan kulcsfontosságú tulajdonsággal, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres legyen a skót Premiershipben. Van tempója, ereje és fantasztikus mozgása, ami lehetővé teszi számára, hogy folyamatosan számos gólszerzési lehetőséghez jusson. Megfelel annak a csatárnak a profiljába, akit Darren Mowbray-től és a megfigyelő csapatától kértem, amikor februárban a kiszemeltekről beszéltünk, és ő egy újabb jó példa arra, hogy hogyan valósítjuk meg a klubnál az általános megfigyelési stratégiánkat. Holnap lesz 23 éves, de már most nagyra értékelik Észak-Macedónia nemzeti csapatában, akik nagyon szerencsétlenül jártak, hogy nem kvalifikálták magukat az idei katari világbajnokságra. Örömmel üdvözöljük Bojant a Pittodrie-ben, és várjuk a vele való közös munkát a következő négy évben."

Az Aberdeen hivatalos twitter csatornája is beszámolt az átigazolásról:

 

Kommentek

comments powered by Disqus