ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Felcsút is leigazolná Kleinheislert?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Felcsút is leigazolná Kleinheislert?

| Felcsút

A horvát Sportske Novosti információi szerint a Felcsút együttese hivatalos ajánlatot tett Kleinheisler Lászlóért, az NK Osijek magyar válogatott középpályásáért.

A cikkben megemlítik, hogy egy budapesti klub is kész volt 3 milliót áldozni az átigazolásra (itt vélhetően a Ferencvárosra gondolnak, azonban ezt korábban már cáfolták a zöld-fehérek.) Kleinheislert egyébként az eszéki klub ultracsoportja, a Kohorta a legutóbbi idény legjobb játékosának választotta. Ebben a cikkben is megjegyzik, hogy a magyar klub által ajánlott 3 millió euró megfelelő lett volna az eszéki klubnak, azonban Kleinheisler nem igazán szeretne hazatérni Magyarországra.

Családot alapított Eszéken, megnősült, gyermeket várnak, házat vett... Az NK Osijek viszont olyan helyzetbe került, hogy csak ezen a nyáron tudnak bevételhez jutni az eladásával, miután Kleinheisler szerződésének utolsó idényébe lép az új szezon kezdetén. Ez azt jelenti, hogy télen már előszerződést köthet leendő klubjával, és a szezon végén ellenszolgáltatás nélkül távozhat a horvát együttestől.

A Sportske Novosti végül hozzáteszi, hogy sokkal reálisabb lehetőségnek tűnik az a forgatókönyv, hogy a magyar középpályás - amennyiben nem távozik az aktuális átigazolási időszakban - ismét szerződést hosszabbít a fehér-kékeknél, amit már tavaly nyáron is megtett.

Kommentek

comments powered by Disqus