ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Samuele Lovaglio iránt érdeklődik a Loki?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkSamuele Lovaglio iránt érdeklődik a Loki?

| Debreceni VSC

Az olasz toro.it, a Torino FC szurkolói oldala szerint a Debreceni VSC együttese is érdeklődik Samuele Lovaglio, a Torino 19 éves jobbszélsője iránt. A lap szerint az olasz klubnál jelenleg azon dolgoznak, hogy több olyan játékost is elhelyezzenek más csapatoknál azok közül, akik nem térnek vissza az első csapatba. Köztük van Samuele Lovaglio is. A 2002-es születésű jobbszélső első idényét töltötte a felnőtt futballban, először a Serie C-ben szereplő Fermana, majd a Serie D-ben szereplő Nuova Florida együttesét erősítette. A cikk szerzője szerint a Serie C-ben szereplő Viterbese csapata mellett a Debrecen is érdeklődik a fiatal játékos iránt, majd azt is hozzáteszik, hogy 2019-ben az Európa Liga selejtezőjében már megmérkőzött a Torino együttese a Debrecennel.

Samuele Lovaglio 2002. szeptember 28-án született Torinóban. A 179 cm magas, 73 kg súlyú játékos labdarúgó karrierjét a Juventus utánpótlásában kezdte, majd átkerült a Livorno, a Pro Vercelli, majd a Cuneo fiataljaihoz. 2019 nyarán távozott a Cuneotól, és a Torino U-18-as csapatához szerződött. 2021 nyarán kölcsönadták a Serie C-ben (harmadosztály) szereplő Fermana együttesének, majd januárban ismét kölcsönadták, ezúttal a Serie D-ben (negyedosztály) szereplő Nuova Florida csapatának. A szezon zárultával visszatért a Torino gárdájához.

Első felnőtt idényének őszi felében 6 mérkőzésen lépett pályára az olasz harmadosztályú (később kiesett) Fermana együttesében (175 perc játék), majd tavasszal 14 találkozón (1 gól és 2 gólpassz, 774 játékperc) jutott szóhoz az olasz negyedosztályú Nuova Florida gárdájánál. A Fermana csapatánál még játszott egy kupamérkőzésen, illetve a Nuova Florida együttesénél egy találkozón a bajnoki rájátszás során. Piaci értékét 50 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de. Elsősorban a széleken bevethető, de játszott már támadó középpályásként és visszavont csatárként is.

Pályafutása számokban:
Olasz 3.o: 6 mérkőzés
Olasz 4.o (rájátszással): 15 mérkőzés, 1 gól, 2 gólpassz
Primavera 1 (U-19-es I.osztály): 26 mérkőzés, 3 gól, 2 gólpassz

 

2022. júniusi összeállítás Lovaglio játékáról

2016-os videó a fiatal Lovaglióról

Kommentek

comments powered by Disqus