ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Tanzániába igazol a Fradi korábbi légiósa

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkTanzániába igazol a Fradi korábbi légiósa

2022.augusztus 07. 16:13:51 | Ferencváros

A szlovén ekipa24.si információi szerint a tanzániai élvonalbeli Simba FC együttesénél folytatja pályafutását Dejan Georgijevic, a szlovén élvonalban szereplő Domzale támadója. Georgijevic korábban a Ferencváros színeiben 7 NB I-es mérkőzésen is pályára lépett (1 gól), illetve a Magyar Kupában 1 találkozón jutott szóhoz, és 1 gól fűződött a nevéhez.

Georgijevic 2018 februárjában került a budapesti zöld-fehérekhez, azonban nem sikerült maradandót alkotnia a Ferencváros együttesében. Ennek köszönhetően többször is kölcsönadták, előbb a Partizan Belgrádnak, majd az Irtish Pavlodar gárdájának. 2021 februárjában végleg távozott a Fraditól, ekkor a Velez Mostar (Emir Halilovic jelenlegi klubja) igazolta le. Itt mindössze néhány hónapot töltött el, és 2021 nyarán került jelenlegi csapatához, az NK Domzale együtteséhez. A 28 éves Georgijevic az elmúlt idényben 17 bajnokin játszott a szlovén élvonalban, 4 gól és 1 gólpassz fűződött a nevéhez.

Az ekipa24.si szerint Simon Rozman, a Domzale vezetőedzője nem számít a továbbiakban Georgijevic szolgálataira, ezért szerződést bontottak vele. Georgijevic a lap szerint már meg is találta új csapatát, mely a tanzániai élvonalban szereplő Simba FC lesz. Az afrikai együttes a legutóbbi idényt a második helyen zárta a tanzániai élvonalban, a csapatot egy szerb szakvezető, Zoran Manojlovic irányítja.

Kommentek

comments powered by Disqus