ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Horvát támadót igazolhat a Loki

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkHorvát támadót igazolhat a Loki

2021.július 08. 10:07 | Debreceni VSC

horvát glas-slavonije.hr információi szerint Josip Špoljarić, az NK Osijek horvát középpályása Debrecenben folytatja pályafutását. A hírek szerint már csak formaságok választják el attól, hogy felbontsa szerződését Eszéken, és aláírja szerződését a Lokinál. A szlavón újság információi szerint még két évig élő szerződés köti az eszéki klubhoz, így csak abban az esetben bonthatja fel kontraktusát, amennyiben a későbbi értékesítés esetén az NK Osijek is kap bizonyos százalékot az átigazolási összegből.

Špoljarić egyébként az elmúlt idényt kölcsönben a horvát I.osztályú Istra Pula gárdájánál töltötte, 28 bajnokin négy gólt szerzett. A 24 esztendős, korábbi korosztályos válogatott labdarúgó a támadó szekció szinte minden pontján bevethető. Pályafutása során megfordult az NK Osijek, az NK Istra Pula, az alacsonyabb osztályú NK Dugopolje színeiben is, illetve játszott az eszéki klub második csapatában, valamint volt egy rövid kitérője az olasz alacsonyabb osztályú Santarcangelo Calcio gárdájánál is.

Összességében 75 horvát élvonalbeli bajnokin 7 gól és 2 gólpassz az eddigi mérlege, míg a másodosztályban 33 mérkőzésen 19 alkalommal talált az ellenfelek hálójába. Az olasz harmadik vonalban 8 mérkőzésen, 1 gól éa 1 gólpassz fűződik a nevéhez.

 

2018-as videóösszeállítás Josip Špoljarićról

Kommentek

comments powered by Disqus