ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Kastrati ingyen jön, 3 évre ír alá a Videotonnál

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKastrati ingyen jön, 3 évre ír alá a Videotonnál

2022.augusztus 27. 08:41:33 | Videoton

A koszovói koha.net információi szerint Lirim Kastrati, a Legia Warszawa 23 éves koszóvói válogatott jobbszélsője megegyezett a Videotonnal, a legfrissebb hírek szerint 3 évre ír alá a székesfehérvári klubnál. A 17-szeres válogatott labdarúgó ingyen kerül a magyar klubhoz, mivel felbontotta a 2025-ig érvényes szerződését a Legiánál.

A lengyel TVP Sport is foglalkozik Kastrati átigazolásával, megjegyzik, hogy elsősorban a Szpartak Moszkva elleni Európa Liga mérkőzésen szerzett találatával tette ismertté magát a varsói klubnál, de az elmúlt idény nagy részében kiegészítő szerepben játszott, hiába dolgozott azóta már négy vezetőedző a Legiánál, egyiküket sem tudta meggyőzni. Kastrati a hírek szerint már orvosi vizsgálatokon vesz részt a fehérvári együttesnél, és a korábbi hírekkel ellentétben nem kölcsönben, hanem végleg távozik a Legiától, mely mindenképpen szeretett volna megszabadulni a játékostól. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy nem sikerült meghatározó szerepet kiharcolni a Legiánál, illetve a szerződése komoly anyagi terhet jelentett a varsói klub számára, így átigazolási díj nélkül megválnak Kastratitól, ezért nem kell fizetniük a játékost a továbbiakban. A lengyel cikkben koszovói forrásokra hivatkozva megjegyzik, hogy Kastrati három évre ír alá Fehérváron.

A lengyel Interia Sport korábbi cikke szerint Kastrati körülbelül havi 40 ezer eurót (kb. 16 millió forint) keresett a Legia Warszawánál.

Kommentek

comments powered by Disqus