ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Varasd kölcsönveheti Stjepan Loncart a Fraditól?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Varasd kölcsönveheti Stjepan Loncart a Fraditól?

2022.augusztus 29. 21:11:26 | Ferencváros

A horvát germanijak.hr mai cikkében arról írnak, hogy a népszerű horvát labdarúgó podcast, a Match by Match hetedik epizódjában a Maxsport riportere, Igor Curkovic egy érdekes részletre hívta fel a figyelmet.

A hírek szerint az NK Varazdin - mely történelme során először győzte le a Rijekát idegenben - egy nagy erősítésen dolgozik.

Védekező középpályásként és középpályásként is megfelelő, ráadásul ballábas. Stjepan Loncar állítólag Varasdra érkezik - mondta Curkovic a podcast hetedik epizódjában.

A műsorban ezt követően azon viccelődött Puksar és Ljubic, hogy ha ez igaz, akkor a Varasd nagy lendületet kap és jövőre az európai kupaporondra készülhet. A feltételezés szerint azért érkezhet kölcsönbe a Varasdhoz, mert "játékszer" és mert a magyarok drágán vették meg - állítja az UPU podcast csapata.

Loncar tavaly nyáron érkezett a Ferencvároshoz, a zöld-fehérek két és fél millió eurót fizettek érte a Rijekának. Az idei szezonban eddig egy bajnokin (57 játékperc) és két BL-selejtezőn (48 játékperc) kapott lehetőséget, az kijelenthető, hogy a Ferencvárosnál nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Kommentek

comments powered by Disqus