ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Nem számol a Loki David Babunskival?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkNem számol a Loki David Babunskival?

| Debreceni VSC

Az észak-macedón sportmedia.mk mai cikkében David Babunskival, a Debrecen észak-macedón válogatott középpályásának helyzetével foglalkozik.

A cikkben megemlítik, hogy az új idény komoly problémákkal kezdődött az idősebb Babunski-fivér számára, mivel jelenleg is a második csapattal edz, és várhatóan nem is számítanak a szolgálataira a közeljövőben. (A Loki eddigi öt bajnokiján még a kispadra sem ülhetett le).

A lap szerint mindez azt jelenti, hogy David Babunskinak új klubot kell keresnie. Ennél is nagyobb gondnak vélik, hogy élő szerződése van a magyar klubnál, ráadásul komoly fizetéssel, ezért nehéz lesz olyan csapatot találni, amely elfogadja ezeket a feltételeket. Az újság szerint a játékos ügynökei jelenleg is azon dolgoznak, hogy találjanak neki egy másik klubot.

A cikk arról is beszámol, hogy mindez azok után történt, hogy nyáron szinte az egész klubvezetés kicserélődött Debrecenben, új sportigazgató érkezett, illetve új vezetőedző, akinek megvan a saját elképzelése. Érdekesség, hogy a fiatalabb Babunski-fivér, Dorian maradt az első csapatnál, de ő is kevesebb játéklehetőséget kap, mint a tavasszal.

A cikket azzal zárják, hogy sajnálatos David Babunski esete, mivel a Debrecenhez igazolását követően visszatérhetett a válogatotthoz, és Blagoja Milevski szövetségi kapitány számított is a játékára a Nemzetek Ligája mérkőzéseken.

Kommentek

comments powered by Disqus