ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Gojak hamarosan aláír a Fradinál?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkGojak hamarosan aláír a Fradinál?

| Ferencváros

A horvát germanijak.hr mai cikke szerint ma, vagy holnap aláír a Ferencvárosnál Amer Gojak, a Dinamo Zagreb 25 éves bosnyák válogatott középpályása, aki egy évvel ezelőtt elutasította a zöld-fehérek ajánlatát.

A cikkben megjegyzik, hogy Gojak nagyon megbízhatóan játszott a Bodo/Glimt elleni BL play-off párharc sorsdöntő mérkőzésén, ahol a Dinamo nagy csatában végül kiharcolta a csoportkörbe kerülést. Amikor már úgy tűnt, hogy maradhat, és szerződést is hosszabbíthat a zágrábi klubnál, Gojak úgy döntött, hogy elfogadja a magyar bajnok ajánlatát.

Gojakot egyébként a Fradi már egy évvel ezelőtt, a Torinónál eltöltött kölcsönjátékát követően is szerette volna megszerezni a Ferencváros, azonban a Serie A-s szereplést követően nem szeretett volna Magyarországra igazolni. Inkább maradt a Dinamónál, harcolt a csapatba kerülésért, de már sohasem tudta azt a státuszt kiharcolni a csapatnál, amelyben az Olaszországba igazolása előtt volt. Most úgy tűnik, hogy Gojak eleget várt és reménykedett, eldöntötte, hogy a Fradihoz igazol, ahol alapember lehet. A kluboknak néhány részletben még egyeztetniük kell, és ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor Gojak kedd este, vagy szerdán Budapestre utazik.

A szintén horvát Vecernji List is beszámol Gojak távozásáról, a lap szerint a Ferencváros körülbelül 1 millió eurót (kb. 400 millió forint) fizethet Gojak játékjogáért.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ferencváros, Amer Gojak, Dinamo Zagreb, Olimpik Sarajevo, Zeljeznicar Sarajevo,