ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Az FCSB-hez igazol Boban Nikolov?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAz FCSB-hez igazol Boban Nikolov?

| Videoton

Az észak-macedón sportmedia.mk információi szerint a bukaresti FCSB (korábban Steaua) együttesénél folytathatja pályafutást a korábban a Videoton csapatát is megjárt Boban Nikolov. Az észak-macedón válogatott középpályás az előző idényben a moldáv Sheriff Tiraspol színeiben a Bajnokok Ligája csoportkörében is pályára lépett, azonban már jó ideje klub nélküli játékosnak mondhatja magát. A lap szerint úgy tűnik, hogy Nikolov a jövőben az FCSB mezét fogja viselni, mely a román bajnokság mellett a Konferencia Liga csoportkörében is szerepel ebben az idényben. Nikolovnak nem lesz idegen a román élvonal, hiszen korábban a Hagi Akadémia és a Vitorul Constanta színeiben már szerepelt a román bajnokságban.

A 28 éves Nikolov 2018 és 2021 között közel 3 évet töltött el a Videotonnál, a 2018/2019-es idényben mind a 6 mérkőzésen pályára lépett a fehérvári klub színeiben az Európa Liga csoportkörében.

A Videotonnál összesen 106 tétmérkőzésen lépett pályára (11 gól, 5 gólpassz). 2021 januárjában a Vidi 200 ezer euróért eladta az olasz Leccének, majd 2021 nyarán a Bajnokok Ligáját is megjárt moldáv Sheriff Tiraspol együtteséhez igazolt. A 42-szeres válogatott Boban Nikolov 2022 július elseje óta szabadon igazolható.

Kommentek

comments powered by Disqus