ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Reynaldót szerződtetné a Ferencváros?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkReynaldót szerződtetné a Ferencváros?

| Ferencváros

Henrik Arnon brazil újságíró a twitter csatornáján arról ír, hogy Reynaldo, a Goias 25 éves brazil belső védője 2023-ban már nem lesz a csapat játékosa. A hírek szerint a brazil Série A-ban kiválóan szereplő játékos két brazil élvonalbeli klub mellett a szaúd-arábiai Al Batin és a Ferencváros együttesétől is kapott ajánlatot.

A hírről egyébként a helyi esportegoaino.com.br is beszámol, a cikkben megjegyzik, hogy nincs megegyezés a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, a védő nem lesz a Goias játékosa 2023-ban. Victor Pimenta újságíró információira hivatkozva arról számolnak be, hogy Reynaldo ajánlatot kapott a szaúdi Al Batin együttesétől, illetve a Ferencvárostól. A játékos menedzsere jelenleg elemzi az ajánlatokat, jelenlegi klubja nem vár a tárgyalásokra.

Reynaldo Cesar Moraes 1997. január 3-án született Catanduvában. A 186 cm magas, ballábas belső védő - aki szükség esetén balhátvédként is bevethető - 2018 januárjában került fel a Ponte Preta nagycsapatához.. Egy évvel később kölcsönadták a Tombense együttesének, majd 2019. decemberében a Juventude szerződtette. 2020 szeptemberében Európába igazolt, a portugál Moreirense gárdájához. Itt összesen egy bajnokin jutott szóhoz, 26 perc játéklehetőséget kapott balhátvédként a Belenenses elleni, 0-0-ás döntetlennel zárult találkozón. 2021 májusában aztán hazatért, és aláírt a Goiás együtteséhez. A 2022-es idényben 32 bajnokin lépett pályára a brazil élvonalban (2750 játékperc), illetve a Goiás körzeti bajnokságban 11 találkozón jutott szóhoz. Ezek mellett a brazil kupában hat alkalommal ölthette magára csapata szerelését. A transfermarkt.de szerint piaci értéke 1 millió euró, szerződése az év végén jár le a Goiás gárdájánál. 

Pályafutása számokban:
brazil I.o: 41 mérkőzés
brazil II.o: 32 mérkőzés
portugál I.o: 1 mérkőzés

Néhány hónappal ezelőtt készült összeállítás Reynaldóról

Kommentek

comments powered by Disqus
Reynaldo, Ferencváros, Goiás, Moreirense,