ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Gaziantep ismét szeretné leigazolni Bolit?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Gaziantep ismét szeretné leigazolni Bolit?

2022.november 29. 18:01:26 | Ferencváros

A török Gaziantep Günes nevű török lap mai cikke szerint a Süper Lig 10.helyén álló Gaziantep együttese ismét tárgyalásokat kezdett a Ferencvárossal Franck Boli átigazolásáról.

Forródrót a magyarokkal

A Gaziantep FK ismét tárgyalásokat kezdett a Ferencvárossal Franck Boli átigazolásáról, akinek megszerzéséért a szezon előtt nagy erőfeszítéseket tettek, de nem sikerült megegyezniük.

Úgy tudni, hogy a Gaziantep FK, amely a világbajnokság miatti bajnoki szünet alatt edzéssel tölti napjait, aprólékos munkában van, hogy megerősítse csapatát.

A Gaziantep FK szeretné elérni a kívánt eredményeket, a klub az átigazolások felé vette az irányt, és a hírek szerint a piros-feketék ismét felvették a kapcsolatot Franck Bolival és klubjával, akivel a szezon előtt mindenben megegyeztek, de az utolsó pillanatban elmaradt a transzfer.

Alkudozás Boliért

A Gaziantep FK azzal a céllal, hogy az általa meghatározott nevekkel megerősítse támadósorát, minden lehetőséget meg akar ragadni Franck Boli átigazolására, a játékos Törökországba vágyódása pedig kikövezte az utat az átigazoláshoz. Állítólag a klubjával tárgyalásban álló Franck Boli átigazolása a csapat antalyai edzőtáborozása során véglegesül, míg az információk között szerepel, hogy Boli ezúttal a Gaziantep FK-hoz áll közel, ha nem történik visszaesés.

Előrehaladás Sagal nélkül

Míg korábban Angelo Sagal cseréje is szóba került Franck Boli átigazolása kapcsán, a török lap úgy értesült, hogy a Gaziantep FK ezúttal úgy tárgyalt Ferencvárossal, hogy ezt a cserét nem vette napirendre. Állítólag a Ferencváros Sagal költségeit és a játékos csökkenő teljesítményét figyelembe véve nem szeretné, ha a játékos része legyen a transzfernek, a Gaziantep FK átigazolási bizottsága ezért figyelmen kívül hagyta Sagal cseréjének lehetőséget, és előrehozta a tárgyalásokat a magyar csapat illetékeseivel Boli átigazolásáról.

 

Kommentek

comments powered by Disqus