ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Colo-Colo leigazolná Auzqui-t?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Colo-Colo leigazolná Auzqui-t?

2022.december 01. 10:15:56 | Ferencváros

A chilei dalealbo.cl információi szerint a chilei Colo-Colo együttese Carlos Auzqui-val, a Ferencváros 31 éves szélsőjével szeretné megerősíteni játékoskeretét.

A Colo-Colo szerdán, az Estadio Monumentalban található Casa Albában tartotta új elnökségi ülését. A vezetők több pontot is megvitattak ezzel kapcsolatban, amelyek a következő szezonra vonatkozó játékoskeret összeállításával kapcsolatosak, valamint azzal, hogy továbbra is keresik a Gustavo Quinteros által vezetett együttes erősítését szolgáló neveket. 

Ismét szóba került ez a pont, amely a csapat leendő játékosainak elemzésével kapcsolatos, tekintettel arra, hogy az elmúlt órákban megerősítették Gabriel Costa távozását.

A Colo-Colo-nál egy új név merült fel Gabriel Costa helyére.

Az Estadio Monumentalban lezajlott szerdai elnökségi ülés közepén a chilei lap által szerzett információk szerint a jelenleg a magyar Ferencvárosnál szereplő 31 éves argentin támadó, Carlos Auzqui neve is felmerült. Ezzel kapcsolatban annyi részletet megtudtak, hogy a játékos nevét Daniel Morón sportigazgató javasolta a találkozó közepén, illetve keresik a lehetőséget, hogy egy tapasztalt emberrel bővítsék a keretet, tekintettel arra, hogy Costa távozásával egy játékos hiányozni fog a kezdőcsapatból, és lehetőség van arra, hogy egy külföldi labdarúgó kerüljön a posztra.

A cikk zárásaként megjegyzik, hogy Carlos Auzqui nagyszerű karriert tudhat maga mögött, köszönhetően annak, hogy korábban az Estudiantes de La Plata együttesét is erősítette, majd ezt követően játszott a River Plate, a Huracán, a Lanús, a Talleres de Córdoba csapataiban is, jelenleg pedig a Ferencváros játékosa. Az átigazolási piacra szakosodott transfermarkt.de szerint piaci értéke jelenleg 2 millió euró, szerződése 2024 nyaráig érvényes a magyar klubnál.

 

Kommentek

comments powered by Disqus