ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - 90% az esélye, hogy meglesz a pénz Edjoumára?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúk90% az esélye, hogy meglesz a pénz Edjoumára?

2022.december 01. 22:46:34 | Videoton

A szerdai, 3-2-es bukaresti győzelemmel zárult - a győztes gólt a csereként szóhoz jutó Edjouma szerezte a 73.percben - Botosani elleni idegenbeli bajnokit követően Gigi Becali, az FCSB tulajdonosa nyilatkozott a Videoton által csábított Malcom Edjouma átigazolásával kapcsolatos legfrissebb fejleményekről a gsp.ro hasábjain:

Gigi Becali a Botosani elleni találkozót követően élőben nyilatkozott az egyik televíziós társaságnak, ahol a legfrissebb részletekről beszélt:

- Azt szerették volna, ha Edjouma a Botosani ellen bajnokin a kezdőcsapatban kap helyet. A magyarok által ajánlott összeg egymillió (euró), én többet kértem. Én csak azt tudom, hogy tárgyalok a magyarokkal. Lehet, hogy azért jöttek Botosaniba, mert azt várták, hogy Edjouma a kezdőcsapatban kap helyet. Elmondtam nekik, hogy nem az alapján állítom össze a csapatot, hogy kit akarok eladni. Nem vagyok hentes, aki játékosokat árul. A magyarok által felajánlott összeg egymillió, én többet kértem. Ők azt mondják, 90 százalék az esélye, hogy meglesz.

Edjouma győztes gólja a 3-2-re megnyert Botosani elleni bajnokin

Kommentek

comments powered by Disqus