ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Edjoumát a kiemelkedő fizetés is csábíthatja?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkEdjoumát a kiemelkedő fizetés is csábíthatja?

2022.december 03. 09:33:04 | Videoton

Mihai Stoica az FCSB képviseletében az Orange Sport élő adásában elárulta, hogy Malcom Edjouma távozása az FCSB-től egyenes ágon halad. A bukaresti "piros-kékek" ügyvezetője kimondta annak a csapatnak a nevét, amelyik meg akarja vásárolni a francia középpályást Becali csapatától. Malcom Edjouma átigazolásáról folynak a tárgyalások. Mihai Stoica nyilvánosságra hozta a Gigi Becalitól az utolsó pillanatban kapott információt, miszerint pénteken közvetlen tárgyalások folytak az ügynök és az Edjoumát leigazolni kívánó magyar klub, a Videoton képviselői között.

Az FCSB nevében a Videotonnal tárgyaló ügynök tájékoztatta Gigi Becalit arról, hogy a magyarok egymillió euróért szeretnék megvenni Edjoumát.

"- Abszolút nem tudok semmit, egy ügynök és Gigi között zajlik a tárgyalás. Még korábban, mielőtt a műsorba jöttem volna, Gigi elmondta, hogy volt egy megbeszélés az ügynök és az Edjoumát akaró klub képviselői között. Ennyi, semmi mást nem tudok" - mondta Mihai Stoica az Orange Sportnak.

Mihai Stoica szerint Malcom Edjoumát a Videoton által kínált fizetés csábítja: "- Rengeteg pénz van ott, vannak nettó 700 ezres (euró / év ) fizetések is, a Videotonnál, igen. Nem tudom, hogy megvalósul-e, a tárgyalásoktól a papírmunkáig hosszú út vezet" - mondta Mihai Stoica az adásban.

Kommentek

comments powered by Disqus