ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Edjouma nem akar a Videotonhoz igazolni?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkEdjouma nem akar a Videotonhoz igazolni?

2022.december 05. 10:31:37 | Videoton

A román gsp.ro mai cikkében ismét a Videotonnal szóba hozott 26 éves középpályás, Malcom Edjouma helyzetével foglalkozik.

Robbanásveszélyes ügy az FCSB-nél! Pintilii üldözöttjének érzi magát: "Arra számítok, hogy nem játszhatok". Becali meg akar szabadulni tőle.

FCSB. Malcom Edjouma Nicolae Dică távozása után elvesztette pozícióját a kezdőcsapatban, és megtudta, hogy az új főnök, Mihai Pintilii arról panaszkodik Gigi Becali tulajdonosnak, hogy a játékos nem edz komolyan. Emiatt Becali el akarja adni őt a Videotonnak, ezt az átigazolást viszont a labdarúgó hevesen elutasítja.

A FCSB egyik labdarúgója számára a Dică-Pintilii váltás nagy csapás volt, méghozzá rossz értelemben. A játékos neve: Malcom Edjouma. Aki kiesett a technikai stáb kegyeiből, és szinte eltűnt a kezdő tizenegyből.

FCSB. Edjouma úgy érzi, hogy Pintilii vadászik rá!

Amióta Pintilii az edző, a francia középpályás mindössze egyetlen meccset kapott a kezdőben, méghozzá a Konferencia Liga csoportkörének záró mérkőzésén, amelyen a FCSB azokat a játékosokat vetette be, akiket a Rapid elleni derbin nem akartak bevetni.

Edjouma hirtelen csere lett, de már abban a pillanatban sejthette, hogy milyen helyzetbe kerül, amikor Dică lemondott és Pintiliit bejelentették. "Nehéz lesz számomra Dică nélkül, még arra is számítok, hogy nem sokat fogok játszani" - mondta Edjouma a hozzá közel állóknak.

Ez eddig is így volt, de az új edzővel való feszült viszonya elmérgesedett. Ez a kapcsolat mostanra eljutott odáig, hogy Edjouma rájött, hogy Pintilii csak negatív dolgokat mond róla Gigi Becalinak.

A Schalke szemet vetett Edjoumára, aki nem akar a Videotonhoz igazolni.

Pintilii állítólag többször is elmondta a tulajdonosnak, hogy Edjouma nem veszi komolyan az edzéseket, és a futballista azt gyanítja, hogy ez az új edző előre megfontolt stratégiája volt, hogy meggyőzze Becalit, fogadja el, hogy már nem használják a kezdőcsapatban.

Ráadásul az FCSB jelenleg el akarja adni Edjoumát a Videotonnak, és Becali bejelentette, hogy ha a magyar klub kifizeti az általa kért összeget, 1,5 millió eurót, akkor eladja őt. A labdarúgó azonban kategorikusan elutasítja az esetleges magyarországi átigazolást, és közölte ügynökével, hogy ne kezdjen semmilyen tárgyalást, mert semmilyen körülmények között nem fogadja el, hogy ott játsszon.

Ehelyett Edjouma iránt hivatalosan is érdeklődik egy Bundesliga-csapat, a Schalke 04, mely ősszel figyelte a játékost, és Edjouma reményei szerint a téli szünetben konkrét ajánlatot kaphat.

(Pintilii november 1-től november 30-ig dolgozott megbízott vezetőedzőként a bukaresti klubnál, majd ezt követően Leonard Strizu került a vezetőedzői pozícióba, viszont csak azért, mert a Pro Licensz birtokában van, és ennek köszönhetően meg tudnak felelni a Román Labdarúgó Szövetség előírásainak - erről számolt be korábban a sport.ro - valójában továbbra is Pintilii irányítja a csapatot, és Strizu nyilatkozik a mérkőzések után. - zte.hu/transfer)

Kommentek

comments powered by Disqus