ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Becali megegyezett a Vidivel, Edjouma már a fizetéséről tárgyal?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkBecali megegyezett a Vidivel, Edjouma már a fizetéséről tárgyal?

2022.december 05. 21:20:08 | Videoton

A fanatik.ro hasábjain egy meglepőnek tűnő információ jelent meg a hétfő esti FCSB - CS Mioveni (5-1) találkozót követően. Gigi Becali, az FCSB tulajdonosa állítólag megegyezett a Videotonnal Edjouma átigazolásáról, és már csak a játékos magyarországi fizetéséről zajlanak a tárgyalások. Becali a Primasport TV-nek nyilatkozott a Mioveni elleni találkozót követően, ebből idézett a román lap.

Gigi Becali véglegesítette Malcom Edjouma átigazolását: "Megegyeztem velük!"

Gigi Becali véglegesítette Malcom Edjouma Magyarországra történő átigazolását, a francia középpályás jelenleg a fizetéséről tárgyal.

Gigi Becali a FCSB CS Mioveni elleni 5-1-es sikerét követően megszólalt, bejelentette, hogy Malcom Edjoumát eladják Magyarországra, beszélt a jó teljesítményt nyújtó játékosokról, valamint Răzvan Oaidă 25. percben történt lecseréléséről (Edjouma váltotta a pályán, ráadásul a Vidi kiszemeltje szerezte a mérkőzés első találatát a 31.percben.): 

"Minek neked Oaidă, amikor még a középpályánkon sem jutottak át. Hazugság! Semmi bajom Edjoumával. Ha kegyvesztett lett volna, akkor is pályára lépett volna a 30.percben? Egyszerűen csak nagyobb biztonságban vagyunk Oaidă játékával a nehéz mérkőzéseken. Edjouma többször elhagyja a területét.

"Szerintem Edjouma el akar menni, tőlem megkapta a pénzét, ők havi 25 ezer eurót akarnak neki adni, a játékos 30 ezer eurót szeretne, viszont nálam kapott 3000 eurós meccsprémiumot is." - mondta Becali.  (Egyébként a prosport.ro is foglalkozott az üggyel, ott egy bővebb nyilatkozatát idézik Becalinak, amelyből megtudhatjuk, hogy jelenleg havi 12 ezer eurót, plusz 3 ezer eurós meccsprémiumot kap a bukarestieknél.)

(Mindenesetre ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy mi az igazság Edjouma ügyében... Korábban a gsp.ro arról számolt be, hogy Edjouma nem akar a Videotonhoz igazolni, most a fanatik.ro pedig már arról ír, hogy Becali megegyezett a fehérváriakkal az átigazolásról, és már csak a játékos fizetését illetően zajlanak a tárgyalások. - zte.hu/transfer)

FCSB - Mioveni 5-1 - Edjouma gólja a 31.percben

forrás: Prima Sport

Kommentek

comments powered by Disqus