ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Végleg meghiúsult Edjouma átigazolása?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkVégleg meghiúsult Edjouma átigazolása?

2022.december 06. 21:06:07 | Videoton

A román prosport.ro kedd esti információi szerint meghiúsult Malcom Edjouma Videotonhoz történő átigazolása. A lap szerint ez súlyos csapás Gigi Becali, az FCSB tulajdonosa számára.

Gigi Becali karácsony előtt kapott egy nagy pofont! Malcom Edjouma átigazolása a Videotonhoz a ProSport szerint végleg meghiúsult. 

A magyarok mégsem egyeztek bele, hogy 800 ezer eurót fizessenek a középpályásért, és a következő időszakban egy másik játékost fognak igazolni Európából. 

Így Edjouma télen az FCSB mezében folytathatja, amely csapat nagyon jó eséllyel pályázik a Szuperliga rájátszásában való részvétel bebiztosítására. 

A cikk szerzője szerint a Vidi végleg lemondott Edjoumáról, mivel nem sikerült megegyezni Gigi Becalival (Becali tegnap este még azt mondta a Primasport TV adásában - melyet a fanatik.ro idézett - hogy megegyezett a Vidivel, és már csak a játékos szerződésének részleteiről zajlik a tárgyalás - zte.hu/transfer). Edjouma a prosport.ro szerint három évre írt volna alá a Vidinél, és havi 22 ezer eurót keresett volna a fehérvári együttesnél.

Kommentek

comments powered by Disqus