ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Akár a Dinamo Zagreb is lecsaphat Kleinheislerre?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAkár a Dinamo Zagreb is lecsaphat Kleinheislerre?

| Egyéb magyar vonatkozású

Egyelőre bizonytalan, hogy mi lesz a kimenetele Kleinheisler László új szerződésével kapcsolatos tárgyalásoknak, aki az ősz folyamán az Eszék egyik legjobb játékosa volt.

Ivica Kulešević, az eszéki klub sportigazgatója a Glas-Slavonije nevű helyi újságnak nyilatkozott a labdarúgóval kapcsolatban:

- Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az ügynökeivel, László ezen a héten kapja meg konkrét ajánlatunkat az új szerződéssel kapcsolatban. Az ajánlat maximális lesz ahhoz képest, hogy mit tudunk adni az új iránynak megfelelően, ami a pénzügyeket illeti, és hogy kielégíti-e László kívánságát, azt hamarosan megtudjuk – zárta mondandóját Kulešević.

Ide kapcsolódik a germanijak.hr keddi cikke, mely azzal foglalkozik, hogy a Dinamo Zagreb is lecsaphat néhány eszéki játékosra a téli átigazolási időszakban. A cikk szerzője megemlíti, hogy egy ideje pletykák keringenek arról, hogy a Dinamónál Kleinheisler László megszerzésén gondolkodnak, de nem meglepő, hogy ez az információ futballkörökben azonnal megjelent, amint kiderült, hogy még nem írta alá az új szerződését Eszéken, és nyáron ingyen meg tudnák szerezni. Ezt a hírt a Dinamónál nem erősítették meg, elvileg Kleinheislernek jelenleg nem lenne helye a zágrábi csapat öltözőjében, tumultus van a középpályán, és nem akarnak játékosokat halmozni a kékek, ezt Ante Čačić vezetőedző már többször is megerősítette.

A lap szerint ha Kleinheisler nem hosszabbítana szerződést Eszéken, akkor a Dinamo érdeklődésének jelenlegi, menedzseri körökből származó, pletyka szintjén lévő története jelentőséget kaphatna.

Kleinheisler sorsa mindenesetre hamarosan eldőlhet, hiszen ha nem hosszabbít az Eszéknél, akkor már a télen megegyezhet jövőbeli klubjával, amelyhez ebben az esetben jövő nyáron ingyen távozhatna.

Kommentek

comments powered by Disqus