ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Aïssa Laïdouni a Hertha Berlin célkeresztjében?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAïssa Laïdouni a Hertha Berlin célkeresztjében?

2022.december 08. 12:36:56 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Aïssa Laïdouni a tunéziai válogatott oszlopos tagja lett, és nagyon jó játékot mutatott a világbajnokságon a karthágói sasokkal. A tunéziai válogatott labdarúgót több európai klub is figyeli, és a tunéziai ettachkila.com szerint konkrétan a német Hertha BSC is megkereste.

A tunéziai ettachkila.com szerint nagy esély van arra, hogy Aïssa Laidouni hamarosan a Bundesligában folytassa pályafutását. A tunézia iránt több klub is érdeklődött, most a Hertha Berlin is csatlakozott ezen csapatok közé. A játékosnak 2023-ig (egyéves opcióval) van szerződése a Ferencvárossal, és állítólag csábítja a Hertha kihívása. A klubja 4 millió eurót kérne az elengedéséért. A magyarok eladnák, de az üzletben érintett felek számára a legjobb megoldást még meg kell találni.

 

Kommentek

comments powered by Disqus