ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Nyilatkozott a Zivzivadzét képviselő menedzser

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkNyilatkozott a Zivzivadzét képviselő menedzser

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Budu Zivzivadze menedzsere: "Ha ez nem történik meg, akkor nyárig a Videotonnál marad"

Sergo Kordzaia, a grúz lelo.ge újságírója Lasha Odiladzével, a Budu Zivzivadzét képviselő grúz menedzserrel készített interjút a közelmúltban, mely a lelo.ge újság hasábjain jelent meg.

Budu Zivzivadze tökéletesen kezdte a 2022-es évet, az Újpest legjobb játékosa és góllövője lett, a magyar bajnokság legjobb támadói közé tartozott a mindössze 12 meccsen szerzett góljaival, a grúz válogatottban is betalált, a "keresztesek" pedig ma már elképzelhetetlennek tűnnek nélküle.

Visszatért a Videotonhoz, és a nyár remekül sikerült számára - 7 meccsen 7 gólt szerzett, és az első 6 gólt összesen 257 perc alatt sikerült bevenni az ellenfél kapujába, vagyis átlagosan 43 percenként szerzett egy találatot.

Ám az európai kupaszereplés után a Videoton ismét mellőzte, a grúz egyre gyakrabban került a tartalékok közé, október 10-én pedig egy elhíresült botrányba keveredett, és a második csapathoz irányították át.

A Videoton II színeiben ezt követően vállsérülést szenvedett Zivzivadze, és novemberben megműtötték. A fehérvári klub sportigazgatója, Juhász Roland néhány napja azt nyilatkozta, hogy igyekszik új klubot találni Zivzivadze számára, hogy a grúz a télen máshol folytathassa pályafutását.

Lasha Odiladze futballmenedzser a 28 éves támadó jövőjéről nyilatkozott a lelo.ge újságnak:

- Milyen állapotban van Budu, és mikor térhet vissza a pályára?

- Jelenleg Magyarországon van, rehabilitáción vesz részt, a folyamat jól halad. December 19-én tér vissza Grúziába. A Videoton engedélyezte neki, hogy a grúz válogatott orvosának felügyelete mellett végezhesse el a rehabilitáció egy részét. Természetesen a fehérvári klub főorvosa is képben lesz. Budu ezt a folyamatot Magyarországon fogja befejezni. A legfontosabb, hogy januárban elkezdheti a labdás edzéseket.

- Egyénileg, vagy a csapattal edz?

- A csapattal.

- A Videoton sportigazgatója elmondta, hogy új klubot keres neki...

- Igen, ezt tudom. Végső soron úgy kell megoldani a kérdést, hogy mindenkinek megfeleljen. A lényeg, hogy Budu egészséges legyen, és normális ajánlat érkezzen. Ha ez nem történik meg, akkor nyárig marad a Videotonban.

- Voltak jó lehetőségei?

- Ezek a lehetőségek a nyáron megvoltak, a második Bundesligában szereplő St.Pauli szerette volna elvinni Budut, egy konkrét, és elég jó pénzügyi ajánlatot tett a Videotonnak, amit a magyarok visszautasítottak. Remélhetőleg most már minden rendben lesz, és talán találunk olyan klubot, amely elfogadható összeget fizet a fehérváriaknak. De ismétlem - ha nem jelentkezik csapat, akkor még 6 hónap lesz hátra a szerződés lejártáig, és ezeket a hónapokat is a Videotonban fogja eltölteni. Egyébként Ciprusra megyek, ahol üzleti megbeszélésem lesz...

- Ez a találkozó Zivzivadzéval kapcsolatos?

- Az APOEL és az Anorthosis mérkőzését fogom megtekinteni Cipruson, ott lesz egy üzleti megbeszélésem is, és ott sok mindenről döntenek majd.

forrás: lelo.ge

Ide kapcsolódik, hogy a crystalsport.ge a goal.com-ra hivatkozva arról írt tegnap, hogy elképzelhető, hogy Zivzivadze visszatér Újpestre. A cikkben beszámoltak róla, hogy a hivatalos tárgyalások már megkezdődtek az ügyben, de azt nem lehet tudni, hogy végleges átigazolásról, vagy újabb kölcsönvételről lenne-e szó ebben az esetben.

 

Kommentek

comments powered by Disqus