ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Hazatért a korábbi felcsúti Knežević

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkHazatért a korábbi felcsúti Knežević

| Felcsút

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát sibenik.in információi szerint a HNK Šibenik együttesénél folytatja pályafutását Josip Knežević, a Felcsút egykori horvát légiósa. A 34 éves támadó középpályás a hírek szerint szabadon igazolható játékosként tér haza a kuvaiti Al-Arabi SC-től. Josip Knežević korábban az NK Osijek, az orosz Amkar Perm, a kazah Kairat Almaty együttesét is erősítette. A HNK Šibenik egyébként a 9.helyen áll jelenleg a tízcsapatos horvát élvonalban, hat ponttal megelőzve a kiesőhelyen álló, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó HNK Gorica csapatát.

Josip Knežević az NB I-ben 110 mérkőzésen lépett pályára, 40 gól és 23 gólpassz fűződött a nevéhez ezeken a találkozókon, míg a Magyar Kupában 16 meccsen 4 gól és 4 assziszt volt a mérlege felcsúti színekben.

Kommentek

comments powered by Disqus