ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Panathinaikosz Kleinheislert csábítja?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Panathinaikosz Kleinheislert csábítja?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A görög OnSports.gr arról számolt be a mai nap folyamán, hogy a görög Panathinaikosz együttese Kleinheisler László szerződtetését fontolgatja. A lap szerint mexikói források a Cruz Azul játékosát, Uriel Antunát hozták szóba az athéni zöld-fehérekkel, a szerb újságok pedig Mirko Ivanicsról, a Crvena Zvezda játékosáról írnak a görög klubbal kapcsolatban. A görög lapok szerint a Panathinaikosz egy másik labdarúgón gondolkodik, hogy megerősítse a középpályáját.

Ez a futballista az Eszéknél játszó Kleinheisler László, aki a nyáron várhatóan szabadügynök lesz (eddig még nem hosszabbított Eszéken), és a Live Sport beszámolója szerint tárgyalásban áll a zöldekkel. A 28 éves magyar ász elsősorban tízes poszton játszik, de a széleken is bevethető.

A görög cikkben megjegyzik, hogy ebben a szezonban 20 mérkőzésen, 8 gól és 4 assziszt Kleinheisler mérlege, aki úgy tűnik, hogy új kihívást keres a pályafutásában, mivel eddig még nem állapodott meg az Eszékkel az új szerződéséről.

Ide kapcsolódik a horvát glas-slavonije.hr mai cikke is, melyben Ivica Kulešević, az NK Osijek sportigazgatója három variációt vázolt Kleinheisler jövőjével kapcsolatban.

- Három lehetőség van Kleinheisler számára. Az első, hogy már a télen eligazol. Van két külföldi ajánlat, amely megfelelő lenne számunkra, így ezeket bemutattuk az ügynökeinek, akik jelenleg átgondolják ezeket a lehetőségeket. A második és a harmadik opció velünk (NK Osijek) kapcsolatos. Az egyik ezek közül az, hogy meghosszabbítja a szerződését, a másik pedig az, hogy marad nálunk, de nyáron szabadügynök lesz. Nem lesz lelátóra száműzés, vagy hasonló szankciók, Lászlónak lehetősége lesz arra, hogy érvényesüljön, és hogy játszik-e és mennyit, az csak tőle és Rene Poms vezetőedzőtől függ - árulta el Ivica Kulešević a glas-slavonije.hr hasábjain.

Kommentek

comments powered by Disqus