ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Zivzivadzét német, lengyel, ciprusi és izraeli klubok hívják

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkZivzivadzét német, lengyel, ciprusi és izraeli klubok hívják

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A grúz lelo.ge mai cikkében Budu Zivzivadze jövőjével foglalkozott. A lap megemlítette az Újpest érdeklődését, illetve kapcsolatba léptek a Magyarországon jól ismert Lasha Odiladze játékosügynökkel is, aki azon dolgozik, hogy új csapatot találjon Zivzivadze számára.

Odiladze elárulta, hogy több csapattal is tárgyal, többek között Bundesligában szereplő klub, lengyel élvonalbeli, ciprusi I.osztályú, illetve izraeli együttes is szeretné megszerezni a támadót. Az ügynök elmondása szerint egy kis idő múlva minden rendben lesz, már tárgyalt a németekkel és a lengyelekkel is, és nemsokára kiderülhet, mikor tisztázódik Zivzivadze jövője.

Kommentek

comments powered by Disqus