ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Blagojevics Tosiccsal kapcsolatban nyilatkozott

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkBlagojevics Tosiccsal kapcsolatban nyilatkozott

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A kazah sports.kz mai cikkében Srdjan Blagojevicset, a Debreceni VSC szerb vezetőedzőjét szólaltatta meg azzal kapcsolatban, hogy Zoran Tosic állítólag a hajdúsági együtteshez tart. Blagojevics a lapnak elmondta, hogy tárgyal-e a klubja a korábbi szerb válogatott klasszissal, illetve arról is nyilatkozott, hogy van-e olyan játékos a kazah élvonalban, aki jelölt lehet a Lokinál:

Nagyon nagyra értékelem Tosicsot játékosként, nagyszerű labdarúgó. De a hír, hogy Debrecenbe költözik, nem igaz... A Debrecennek más az átigazolási politikája, amely a fiatalabb játékosok bevonzását célozza. Lehetséges további transzfer potenciállal.

 – Általánosságban elmondható, hogy ebben a holtszezonban a KPL-es játékosok (kazah élvonal) közül valaki jelölt lehet a Debrecennél?

- Nem.

 

Kommentek

comments powered by Disqus