ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Az Eszék elfogadta a Panathinaikosz ajánlatát, Kleinheislerre várnak

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAz Eszék elfogadta a Panathinaikosz ajánlatát, Kleinheislerre várnak

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát germanijak.hr mai cikkében Kleinheisler László jövőjével foglalkoznak. A lap szerint a játékos jelenlegi klubja, az NK Osijek elfogadta a Panathinaikosz ajánlatát, és most már csak Kleinheisleren múlik, hogy meg tud-e egyezni a görög sztárcsapattal az anyagiakról. A cikkben a korábbi, Dinamo Zagrebbel zajlott tárgyalás részleteiről is beszámoltak.

Az Eszéknek valamivel kevesebb, mint egymillió eurót kellene kapnia az átigazolásért, ami nagyszerű ajánlat, tekintve, hogy Lacika néhány hónap múlva szabadügynök lesz, és ingyen távozhat.

Az Osijek legjobb játékosa távozni készül a klubtól, és az átigazolás megvalósulását csak a Kleinheisler Laszló és a Panathinaikosz közötti, anyagi feltételekről szóló megállapodás hátráltatja.

Mint a Germanijak megtudta, az Osijek elfogadta a görög óriás ajánlatát, és most arra várnak, hogy Lacika megegyezzen a feltételekről. Egyes információk szerint az Eszéknek közel egymillió eurót kellene kapnia az esetleges bónuszokkal együtt, ami tulajdonképpen egy remek ajánlat, tekintve, hogy Kleinheisler néhány hónap múlva szabadügynök lesz.

A magyar labdarúgó jelenleg Eszéken tartózkodik, vírusprobléma miatt nem csatlakozott az Umagban készülő csapattársaihoz. A tervek szerint szerdán kellett volna megjelennie Umagban, de ez még a Panathinaikosz ajánlatát megelőző megállapodás volt.

A Kleinheisler utáni hajsza részletei egyébként lassan kiderülnek. A germanijak.hr információi szerint az eszéki játékos a legközelebb a Dinamóhoz állt. Előzetes tárgyalásokat is folytattak Budapesten a Kleinheisler képviseletét ellátó emberekkel, de a döntő tényező az volt, hogy Ante Čačić, a Dinamo Zagreb vezetőedzője nem igazán látta őt a tervekben, vagyis hogy Kleinheisler helye a rotációban lenne, és a státusza a zágrábi klubtól történő kimenő átigazolásoktól függne. Ezután felmerült, hogy Hajdukhoz is mehetne , de ez a történet csak pletyka maradt.

Kleinheislernek mindvégig ott volt az asztalon egy szerződéshosszabbítási ajánlat az Eszéktől, de ez nyilvánvalóan nem elégítette ki az anyagi igényeit. Végül megjelent a Panathinaikosz , amely a görög bajnokság kihívását kínálta, de a trófea esetleges megnyerését is, tekintve, hogy az athéni klub vezeti a bajnoki tabellát.

Természetesen fennáll annak a lehetősége, hogy Kleinheisler végül nem egyezik meg a feltételekről, és kitölti a nyárig szóló szerződését az Eszéknél, majd szabadügynökként távozik a klubtól, ami senkinek sem tetszene. Az Osijek nem keresne ott semmit, Kleinheisler játékpercei pedig valószínűleg nagyon szerények lennének tavasszal...

 

Kommentek

comments powered by Disqus