ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Szezononként 500 ezer eurót keres majd Kleinheisler?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkSzezononként 500 ezer eurót keres majd Kleinheisler?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A görög zougla.gr horvát információkra hivatkozva arról számolt be mai cikkében, hogy Kleinheisler László megegyezett a Panathinaikosz képviselőivel, és három és fél éves időtartamra írt alá az athéni klubnál (2026 nyaráig szóló szerződést). A cikk szerint Kleinheisler körülbelül 500 ezer eurót (kb. 200 millió forint) keres majd szezononként a görög sztárcsapatban.

A görög lap szerint miután megszületett az egyezség a játékos és a görög klub között, a végső szakaszba léptek a megbeszélések az NK Osijek és a Panathinaikosz képviselői között. A hírek szerint 500 ezer euró körüli összeget, illetve további feltételek teljesülése esetén további bónuszokat kaphat az eszéki klub a magyar válogatott középpályás játékjogáért.

A cikk zárásaként arra emlékeztetnek, hogy tavaly nyáron a Felcsút 3 millió eurós ajánlatot küldött a játékosért, amelyet az NK Osijek el is fogadott, azonban a magyar labdarúgó nem szeretett volna még hazatérni Magyarországra.

Kommentek

comments powered by Disqus