ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Kleinheisler szerda délután érkezik Athénba

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKleinheisler szerda délután érkezik Athénba

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A görög sport-fm.gr információi szerint Kleinheisler László, az NK Osijek válogatott középpályása szerda délután helyi idő szerint délután fél kettőkor érkezik Athénba, hogy orvosi vizsgálatokon vegyen részt, majd ezt követően aláírja a várhatóan három és fél éves időtartamra szóló szerződését a Panathinaikosz együttesénél.

A lap mai cikkében azt elemzik, hogy miért Kleinheislerre esett Ivan Jovanovic vezetőedző választása:

A zöldek egy tapasztalt és sokoldalú labdarúgót szerződtettek, Ivan Jovanovic, a görög csapat szerb vezetőedzője végül mellette döntött, és zöld utat adott a vezetőségnek a szerződtetéséhez. A válogatott klasszis (44 mérkőzés és 3 gól Magyarország színeiben) a Panathinaikosz edzőjének választása, és azért érkezik, hogy extra elemeket adjon a csapatnak, és persze, hogy még jobban feltöltse a játékoskeretet.

Olyan játékos, aki a 8-as és 10-es posztokon játszik , de a támadásokat is be tudja fejezni. Góllövő kedvvel rendelkezik (21 gólt szerzett 131 fellépésen az Eszék színeiben), gyors, és kiemelkedik az intenzitásával és a játékában rejlő erővel. Csapatjátékos, és Jovanovic úgy véli, hogy sokat tud nyújtani a Panathinaikosznak, ezért javasolta a megszerzését. Ugyanakkor teljesítménye is van, hiszen az Osijek mellett többek között a Werder Bremen, az Asztana, a Ferencváros és a Darmstadt játékosa is volt. Egyszóval a 28 éves ász rendelkezik azzal a "csomaggal", amit Ivan Jovanovic szeretne a Panathinaikosznak.

A "zöldek" persze nem állnak meg itt. A következő érkező egy szélső lehet, már vannak konkrét jelöltek erre a posztra, akik szerepelnek a listán, és hamarosan lesznek fejlemények is az ügyben - zárják a cikket.

Kommentek

comments powered by Disqus