ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - 10 nappal ezelőtt Izraelből keresték Zivzivadzét

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúk10 nappal ezelőtt Izraelből keresték Zivzivadzét

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A grúz crystalsport.ge mai cikkében (Volt érdeklődés Izraelből, de semmi komoly - Budu jövőbeli tervei címmel jelent meg) Budu Zivzivadze jövőjével foglalkozik, megjegyzik, hogy a közelmúltban az izraeli Hapoel Be'er Sheva együttesével hozták szóba, és az ötszörös izraeli bajnok gárda szeretné őt kölcsönvenni.

A crystalsport.ge információi szerint volt érdeklődés a Hapoel Be'er Sheva részéről, azonban ez nem jutott el későbbi szakaszba. Továbbá megjegyzik, hogy Zivzivadze szerződése lejár az idény végén a Videotonnál, és a magyar klubnak nem áll érdekében, hogy kölcsönadja a játékost. A grúz lap szerint 10 nappal ezelőtt volt egyeztetés a Hapoel Be'er Sheva és Zivzivadze képviselői között, azonban azóta semmi sem történt az ügyben.

Kommentek

comments powered by Disqus