ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Az oroszok szerint mégis a Lokihoz kerülhet Tosics

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkAz oroszok szerint mégis a Lokihoz kerülhet Tosics

| Debreceni VSC

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az orosz sport-express.ru információi szerint a Debrecen együttesénél folytathatja pályafutását Zoran Tosics, a CSKA Moszkva korábbi játékosa, aki legutóbb a kazah élvonalban szereplő Tobol Kostanay labdarúgója volt. 

Az orosz lap a következő információt közli Tosiccsal kapcsolatban: "A CSKA korábbi középpályása, Zoran Tosic Debrecenbe költözhet - értesült az SE". (SE = Sport Express)

A hírt egyébként több orosz portál is átvette a mai nap során.

Mindenesetre érdemes fenntartásokkal kezelni a fenti hírt, hiszen a kazah sports.kz január 10-én megjelent cikkében Srdjan Blagojevicset, a Debreceni VSC szerb vezetőedzőjét szólaltatta meg azzal kapcsolatban, hogy Zoran Tosic állítólag a hajdúsági együtteshez tart. Blagojevics a lapnak elmondta, hogy tárgyal-e a klubja a korábbi szerb válogatott klasszissal, illetve arról is nyilatkozott, hogy van-e olyan játékos a kazah élvonalban, aki jelölt lehet a Lokinál:

– Nagyon nagyra értékelem Tosicsot játékosként, nagyszerű labdarúgó. De a hír, hogy Debrecenbe költözik, nem igaz... A Debrecennek más az átigazolási politikája, amely a fiatalabb játékosok bevonzását célozza. Lehetséges további transzfer potenciállal.

– Általánosságban elmondható, hogy ebben a holtszezonban a KPL-es játékosok (kazah élvonal) közül valaki jelölt lehet a Debrecennél?

- Nem.

Kommentek

comments powered by Disqus
Zoran Tosic, Debreceni VSC, Tobol Kostanay, CSKA Moskva,