ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Mile Skoricsnak magyar ajánlatai voltak?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkMile Skoricsnak magyar ajánlatai voltak?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A horvát glas-slavonije.hr információi szerint magyarországi ajánlatai voltak Mile Skoricsnak, az NK Osijek 31 éves, hétszeres horvát válogatott belső védőjének, azonban a hírek szerint már nem téma az eszéki együttes csapatkapitányának a távozása. Skorics mindössze 6 bajnokin lépett pályára az idei szezonban, illetve két Konferencia Liga selejtező mérkőzésen jutott szóhoz.

A horvát cikkben Karlo Bartolec esetleges Felcsútra történő igazolásával is foglalkoznak, megjegyzik, hogy a közelmúltban már több eszéki labdarúgót is foglalkoztattak a felcsúti klubnál. (Josip Knežević, Antonio Perošević, Benedik Mioč és Antonio Mance).

A szlavóniai lap szerint még gyerekcipőben jár a Bartolec Felcsútra történő átigazolásával kapcsolatos történet, mivel kérdés, hogy van-e kedve a játékosnak Magyarországon folytatni pályafutását, illetve hogy milyen feltételekkel távozna az eszéki klubtól, hiszen Skoricsnak 2024 nyaráig érvényes szerződése van.

Mile Skorics 1991. június 19-én született Vinkovciban. A 189 cm magas, jobblábas belső védő szülővárosában, a Cibalia Vinkovci utánpótlásában edződött, majd 2006 nyarán, 15 évesen került Eszékre. 5 évet töltött el az NK Osijek csapatában, majd 2011 nyarán a HNK Goricához igazolt. Itt mindössze fél évet töltött el, majd 2012 januárjában a zágrábi HASK csapatába került. 2013 júliusában igazolt vissza az NK Osijekhez, és az elmúlt időszakban az eszéki együttes csapatkapitányának mondhatta magát.

Pályafutása számokban:
Horvát válogatott: 7 mérkőzés
Horvát I.o: 284 mérkőzés, 16 gól, 8 gólpassz
Horvát II.o: 48 mérkőzés, 7 gól, 1 gólpassz

2018-as összeállítás Mile Skoricsról

Kommentek

comments powered by Disqus