ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Qarabag is leigazolná Redon Xhixhát?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Qarabag is leigazolná Redon Xhixhát?

2023.január 21. 16:11:10 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az albán panorama.com.al információi szerint Redon Xhixha, a Ferencváros kiszemeltje közel áll hozzá, hogy aláírjon egy olyan klubhoz, amely már letette a névjegyét Európában.

A lap szerint Xhixha valószínűleg szombaton játssza utolsó mérkőzését a KF Tirana színeiben. A kék-fehérek támadója több ajánlatot kapott, és az utolsó egy olyan klubtól érkezett, amely több meglepetést is szerzett az európai kupaporondon.

A Panorama Sport információi szerint a Qarabag konkrét érdeklődést mutat Xhixha iránt, és a tárgyalások nagyon előrehaladott állapotban vannak. A Qarabag már hetek óta figyeli a játékost, és mivel a Tirana eladásra kínálta, ez arra késztette őket, hogy lépéseket tegyenek a tárgyalások lezárása érdekében. A KF Tirana csatáráért tett ajánlatot sokkal érdekesebbé teszi, hogy a Qarabag rendszeresen szerepel a legnagyobb európai kupasorozatok csoportkörében.

A felek között egyetértés van egy lehetséges megállapodásról, de most folynak a tárgyalások, hogy megtalálják a közös nyelvet a pénzügyi megállapodás tekintetében, amely mind a két klubnak, illetve Xhixhának is megfelelő.

Mint ismeretes, az albán lap korábban a Ferencváros és az Arisz Szaloniki ajánlatáról írt Xhixhával kapcsolatban.

Kommentek

comments powered by Disqus