ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Ben Romdhane a Fraditól kapott ajánlatot?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkBen Romdhane a Fraditól kapott ajánlatot?

2023.január 23. 10:01:31 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A Noussour nevű tunéziai twitter-csatorna információi szerint a Ferencváros ajánlatot tett Mohamed Ali Ben Romdhane-ért a tuniszi Esperance együttesének. A hírforrás szerint Ben Romdhane iránt Franciaországból is van érdeklődés. A zöld-fehérek ajánlatáról egyébként a mosaiqfm.net is beszámolt.

A szintén tunéziai ettachkila.com is beszámolt a Ferencváros ajánlatáról, a lap szerint 400 ezer eurót (kb. 160 millió forint) és további bónuszokat is kínáltak a zöld-fehérek a játékosért. A cikkben megjegyzik, hogy a VB-t is megjárt középpályás iránt Belgiumból és Franciaországból is érdeklődnek.

A 23 éves, 185 cm magas középső középpályás eddigi pályafutása során 23 alkalommal lépett pályára a tunéziai válogatottban, és egy gólt szerzett ezeken a találkozókon.

Ben Romdhane 1999. szeptember 6-án született Tuniszban. A 185 cm magas, jobblábas középpályás eddigi karrierje során kizárólag az Esperance Tunis együttesében szerepelt. Ötszörös tunéziai bajnok, egyszeres afrikai Bajnokok Ligája győztes játékosról van szó. Piaci értékét 2,7 millió euróra becsüli a transfermarkt.de, szerződése 2023 nyarán jár le a tuniszi együttesnél a portál szerint.

Pályafutása számokban:
Tunéziai válogatott: 23 mérkőzés, 1 gól
Tunéziai I.o (rájátszással): 74 mérkőzés, 13 gól, 4 gólpassz

Negyedórás összeállítás a tunéziai labdarúgóról 

Kommentek

comments powered by Disqus