ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Ryan Mmaee az AEK Larnaca kiszemeltje?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkRyan Mmaee az AEK Larnaca kiszemeltje?

2023.január 23. 11:53:42 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A ciprusi 24sports.com.cy szerint Ryan Mmaee, a Ferencváros 25 éves marokkói támadója az AEK Larnaca (Gyurcsó Ádám klubja) egyik kiszemeltje. A ciprusi élvonal listavezetője - mely a Konferencia Liga kieséses szakaszában szerepel -  a Ferencváros játékosával pótolná távozó csatárát, Victor Olatunjit (a Slovan Liberechez távozott kölcsönben). A cikkben megjegyzik, hogy nem tűnik egyszerűnek Ryan Mmaee megszerzése, mivel 2025 nyaráig élő szerződése van a zöld-fehéreknél, és úgy tűnik, hogy a Ferencváros vezetőedzője is számít rá. (Ryan Mmaee számára nem lenne idegen a ciprusi környezet, hiszen a Ferencvároshoz az AEL Limassol együttesétől érkezett 2021. nyarán.)

A cikkben Ryan Mmaee idei szezonját is elemzik, illetve hozzáteszik, hogy a játékos ott van Xavi Roca technikai igazgató noteszében is, azonban az esetleges leigazolását a "meglehetősen nehéz" kategóriába sorolták, ezért a spanyol vezető más játékosokat is figyelemmel követ.

A cikk zárásaként megjegyzik, hogy R. Mmaee nem áll negatívan a ciprusi visszatérés lehetőségéhez, ráadásul a hírek szerint az AEK Larnacán kívül más csapatok is figyelik.

Kommentek

comments powered by Disqus