ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Owusu 350 ezer eurót keres majd évente?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkOwusu 350 ezer eurót keres majd évente?

2023.január 26. 17:11:04 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az azerbajdzsáni football-plus.az információi szerint az orosz élvonalban szereplő Szocsi együttese is szerette volna leigazolni Kwabena Owusut. Az oroszok 500 ezer eurót ajánlottak a játékosért, azonban Owusu elutasította a Szocsi ajánlatát, mivel nem volt hajlandó Oroszországban játszani.

A cikkben megjegyzik, hogy Owusu minden bizonnyal a Ferencvárosnál folytatja pályafutását, a játékos minél hamarabb szeretné elhagyni jelenlegi klubját. Ebben a hírben is megerősítik, hogy Owusu már előszerződést írt alá a zöld-fehéreknél, azonban jelenlegi szerződése csak június 30-án jár le a Qarabagnál. A lap szerint a budapesti klub 500 ezer eurót (kb. 200 millió forint) ajánlott a Qarabagnak annak érdekében, hogy felbontsák a ghánai támadó jelenlegi szerződését, és ennek köszönhetően a Ferencvároshoz igazoljon.
A cikk zárásaként megjegyzik, hogy ez a kérdés a közeljövőben kerül véglegesítésre. Az azerbajdzsáni lap szerint Owusu 350 ezer euró / év (kb. 140 millió forint) fizetést kap majd a magyar együttesnél.

Kommentek

comments powered by Disqus