ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - 250-300 ezer eurót fizetnek Owusuért?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúk250-300 ezer eurót fizetnek Owusuért?

2023.január 28. 13:07:16 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az azerbajdzsáni sportinfo.az legfrissebb információi szerint véget értek a Qarabag és a Ferencváros között zajló, több mint egy hónapig tartó tárgyalások, a felek megállapodtak Kwabena Owusu átigazolásáról.

A hírek szerint Owusu február első napjaiban Magyarországra utazik (az fportal nevű azeri twitter-csatorna információi szerint már ma, vagy holnap érkezik a ghánai támadó), és két és fél évre szóló szerződést ír alá a zöld-fehéreknél. A Qarabag 250-300 ezer euró (100-120 millió forint) közötti összeget kap kárpótlásként a magyar klubtól azért, hogy Owusu a szerződésének nyári lejárta előtt, már a télen a Ferencvároshoz igazolhasson.
Ide kapcsolódik, hogy a szerződés egy olyan záradékot is tartalmaz, amely alapján a Qarabag bizonyos százalékot kap abból az összegből, amelyet a zöld-fehérek kapnának Owusu későbbi értékesítése esetén.

Az azeri FPORTAL twitter-csatorna információi alapján már előbb, ma vagy holnap Magyarországra utazik, hogy aláírja a szerződését.

Kommentek

comments powered by Disqus