ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Zivzivadze ma aláír a Karlsruhe csapatánál?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkZivzivadze ma aláír a Karlsruhe csapatánál?

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A Badische Neueste Nachrichten információi szerint Budu Zivzivadze, a Videoton grúz válogatott támadója hétfőn aláír a 18 csapatos Bundesliga 2-ben jelenleg 15.helyen álló Karlsruhe együttesénél. A lap szerint Zivzivadze hétfőn érkezik Karlsruhéba, ahol várhatóan 2025. június 30-ig szóló szerződést ír majd alá.

A német újság szerint Christian Eichner, a Karlsruher SC vezetőedzője a korábbi KSC-játékos, Alexander Iashvili (korábbi grúz válogatott labdarúgó) véleményét is kikérte a támadóval kapcsolatban.

A cikkben megjegyzik, hogy a grúz labdarúgónak a szezon végéig élő szerződése van a fehérvári klubnál, ezért a német együttes minden bizonnyal átigazolási díjat fizet a játékosért.

Egy friss válogatás Zivzivadze legszebb momentumaiból

Kommentek

comments powered by Disqus