ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Roko Baturina a Racing Santandernél?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkRoko Baturina a Racing Santandernél?

2023.január 30. 12:12:18 | Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

spanyol Tiro al Arco rádió információja szerint Roko Baturina, a Ferencváros 22 éves horvát támadója (aki ősszel a Maribor kölcsönjátékosaként szerepelt) egyre közelebb áll hozzá, hogy a Racing Santander együttesében folytassa pályafutását.

A Racing Santander jelenleg a 18.helyen áll a 22 csapatos spanyol másodosztályban. Baturina az ősszel 19 bajnokin lépett pályára a szlovén élvonalbeli NK Maribor színeiben, és 5 gólt, illetve 1 gólpasszt jegyzett ezeken a találkozókon. Az őszi BL-selejtezők során 4/2-es mutatókat hozott, majd a kiesést követően 2-2 mérkőzésen pályára lépett az Európa Liga és a Konferencia Liga selejtezőjében is. A 22 éves játékos piaci értékét 400 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de, szerződése 2023 nyaráig érvényes a budapesti zöld-fehéreknél.

Kommentek

comments powered by Disqus