ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Kb. 1,3 millió eurót ajánlott a Fradi Vetlesenért?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkKb. 1,3 millió eurót ajánlott a Fradi Vetlesenért?

| Ferencváros

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A norvég Avisa Nordland nevű helyi újság szerint a Ferencváros kb. 15 millió norvég koronát (kb. 1,375 millió euró, azaz kb. 537 millió forint) ajánlott Hugo Vetlesenért, a Bodø/Glimt 22 éves norvég középpályásáért, azonban a norvég klub elutasította a zöld-fehérek ajánlatát. Vetlesen jelen volt a Glimt keddi edzésén, azonban nem kívánta kommentálni az átigazolási pletykákat.

A hírek szerint a német VfB Stuttgart is érdeklődik a 22 éves játékos iránt, azonban konkrét ajánlatot még nem tett a német klub a középpályásért. Phil Cadden, az angol Sun újságírója szerint a Brentford is rástartolhat a játékosra:

Mint arról már korábban beszámoltunk, az elmúlt idényben a norvég bajnokság legjobbjának választott Hugo Vetlesen szerződése az év végéig érvényes a norvég klubnál, piaci értékét 4,5 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Kommentek

comments powered by Disqus