ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Joan Carrillo a Lugo vezetőedzője lehet?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkJoan Carrillo a Lugo vezetőedzője lehet?

| Videoton

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A La Voz de Galicia nevű spanyol lap információi szerint Joan Carrillo, a Videoton és a Debreceni VSC korábbi vezetőedzője a spanyol másodosztályban jelenleg utolsó előtti, 21.helyen álló Lugo szakvezetője lehet. Érdekesség, hogy a spanyol kiscsapatnál 2015 májusa óta már a tizenharmadik edzőtől váltak meg, miután Fran Justót menesztették a gyenge eredmények miatt.

Carrillo a legutóbbi idényben a Debreceni VSC-t irányította, viszont legnagyobb sikerét a Videoton kispadján érte el, ahol bajnoki címet szerzett. Hazájában az UD Almería és a Girona csapatainak szakmai munkáját felügyelte, míg külföldön megfordult a ciprusi AEK Larnaca, a lengyel Wisla Kraków, illetve a horvát Hajduk Split kispadján is.

Kommentek

comments powered by Disqus