ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Holman Dávidnak magyar ajánlatai vannak?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkHolman Dávidnak magyar ajánlatai vannak?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A szlovák sport.aktuality.sk hasábjain nyilatkozott Vladimir Weiss, a Slovan Bratislava vezetőedzője a pozsonyi együttes keretében történt változásokról. A szlovák szakember Holman Dávid jövőjéről is beszélt a lapnak.

"- Lehet, hogy Holman Dávid távozni fog. Két súlyos sérülésen van túl, és nyáron lejár a szerződése. Vannak ajánlatai Magyarországról, erről a klubvezetést és engem is (Vladimir Weiss) tájékoztatott. Jelenleg is folynak a tárgyalások. Senki sem rúgja ki a csapatból. Viszont amennyiben lesz lehetősége az átigazolásra, Dávid távozni fog."

Holman 2017 nyarán igazolt a Slovan Bratislavához. Négy bajnoki címet és három kupagyőzelmet szerzett a pozsonyiaknál. Egyszer szerepelt az Európa Liga csoportkörében, és kétszer a Konferencia Liga csoportkörében. Az idei szezonban három szlovák bajnokin lépett pályára (1 gól és 1 gólpassz 138 perc alatt), illetve csereként négy BL-selejtező találkozón (összesen 52 perc játék) kapott lehetőséget.

Kommentek

comments powered by Disqus