ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - Holman Dávid nem igazol a Vasashoz?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkHolman Dávid nem igazol a Vasashoz?

| Egyéb magyar vonatkozású

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

A szlovák sport.aktuality.sk információi szerint Holman Dávid leigazolását a hét elején véglegesítették volna a Vasasnál, de a lap szerint az üzlet meghíúsult. A Magyarországra történő hazatérés még mindig a levegőben lóg, azonban nehezíti a játékos dolgát, hogy két súlyos sérülésen van túl, ami miatt majdnem másfél évet hagyott ki.

Vladimir Weiss, a Slovan Bratislava vezetőedzője is nyilatkozott Holman jövőjéről:

- Magyar klubokkal tárgyal. Nyáron lejár a szerződése nálunk, kérte, hogy engedjük el. Két súlyos sérülésen van túl, és szüksége van rá, hogy újra formába lendüljön. Az ilyen meccseken, mint ez (a DAC elleni), jelenleg aligha lenne használható. Ezért megengedjük neki, hogy távozzon, amikor ez reálissá válik.

Holman 2017 nyarán érkezett a pozsonyi együtteshez. Négy bajnoki címet nyert, három szlovák kupagyőzelemnek örülhetett, játszott az Európa Liga csoportkörében, azonban a sérülései miatt a legutóbbi két szezonban már nem jutott szóhoz a Konferencia Liga csoportkörében szereplő Slovan színeiben. 

(2021 nyarán a jobb térdében szakadt el a keresztszalag, majd 2022 nyarán a bal térde sérült meg ugyanígy, augusztus 15-én operálták meg Bécsben, azóta nem lépett pályára. - forrás: Nemzeti Sport)

Kommentek

comments powered by Disqus