ZTE.HU/TRANSFER - Átigazolási hírek, pletykák - A Qarabag vinné a korábbi gyirmóti támadót?

TOVÁBB A FÓRUMRA

ZTE.HU/TRANSFER

Külföldi honlapokon megjelent átigazolási hírek, pletykák, cikkek, interjúkA Qarabag vinné a korábbi gyirmóti támadót?

| Diósgyőri VTK

Először is hadd mondjunk köszönetet a csakfoci.hu, az nb1.hu, az nso.hu és a többi magyar internetes sportportál lelkes dolgozóinak (budai, bíró, beringer, nyikes és társai), akik napról-napra, nem mindennapi erőfeszítéseket hozva, időt, erőt és energiát nem kímélve szerzik be híreiket tőlünk, anélkül, hogy egy mondatban is megemlítenék, hogy honnan nyerik azokat. (Reméljük reggel azért a tükörbe tudnak nézni ezek a derék emberek!)

Az azerbajdzsáni azerisport.com információi szerint a bajnok Qarabag együttese is szívesen látná soraiban Florent Hasanit, a Gyirmót és a Diósgyőri VTK korábbi támadóját, aki jelenleg az albán KF Tirana együttesében szerepel.

Hasani az elmúlt nyáron távozott a Gyirmót együttesétől, majd a KF Tiranához igazolt. A 26 éves támadó az idei szezonban 26 bajnokin lépett pályára a helyi élvonalban, és 11 gólt szerzett, illetve 5 gólpasszal segítette csapattársait ezeken a találkozókon (ezzel holtversenyben vezeti a góllövőlistát.)

Hasani szerződése egyébként 2024 nyaráig érvényes a KF Tirana együttesénél, piaci értékét 400 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de. A 26 éves játékos korábban összesen 123 NB I-es bajnokin lépett pályára (gyirmóti és diósgyőri színekben), ahol 13 gólt szerzett, és 7 gólpasszt osztott ki csapattársainak.

Kommentek

comments powered by Disqus